5053873217 [email protected]

Kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti odaklı stratejisi doğrultusunda abonelerine en ileri hizmetleri en uygun koşullarda sağlamaya odaklanan Vodafone, “Basın’a Özel Tarife”sini 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensupları ile buluşturuyor.

 

Vodafone’un ‘Basın’a Özel Tarife’sine abone olan basın mensupları, ayda sadece 39 TL karşılığında yurtdışı dahil her yöne 1000 dakika konuşma, 1000 SMS ve 1 GB internet kullanım hakkı kazanıyor.

 

Farklı ihtiyaçlara yönelik ürün ve servislerle abonelerinin hayatlarını kolaylaştırmaya odaklanan Vodafone, basın mensuplarının iletişim ihtiyaçlarına yönelik hazırladığı Basın’a Özel Tarife ile çok avantajlı konuşma fırsatları ile SMS ve internet paketlerini bir arada sunuyor.

 

Basın’a Özel Tarife ile Türkiye’deki basın mensupları, 39 TL karşılığında her yöne 1000 dakika konuşma, 1000 SMS ve 1 GB internet kullanım hakkı kazanıyor. Her yöne dakikaları ile yurtdışındaki sabit hatlar ve Vodafoneluları arayabilen basın mensupları, Kırmızı Pasaport seçeneği ile ayda sadece 3,99 TL daha ödeyerek tarifelerindeki dakikaların yarısını yurtdışında da kullanılabiliyor. Bu özel tarifeden faydalanmak isteyen basın mensuplarının Sarı Basın Kartları veya kurum kimlikleriyle Vodafone Cep Merkez’lerine gelmeleri yeterli oluyor.

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt konuyla ilgili şöyle dedi: “Vodafone Türkiye olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru analiz etmek ve o ihtiyaçlara yönelik anlamlı ürün ve paketler geliştirmek önceliklerimizin başında yer alıyor. ‘Basın’a Özel Tarife’mizi de basın mensuplarımızın iletişim ihtiyaçlarına cevap verebilmek için kurguladık. Bu yeni avantajlı tarifemiz ile Türkiye’deki basın mensupları yurtiçi ve yurtdışında daha rahat konuşabilecekler.”

 

Web sayfasına ulaşmak içinburaya tıklayınız.