5053873217 [email protected]

Ünlü şarkıcı Volkan Konak bir gazeteye ilginç açıklamalarda bulundu,

Irkçılık faşistlik DNA’mda yok !

Sanatçı aydındır, hümanisttir, sanatçı cesurdur, ilericidir, devrimcidir. Söylenmemişi söyleyendir. Sanatçı alnında ışığı taşıyandır. Hiçbir zaman geriye dönüp bakmaz. Irkçı olmaz. İnsanları yumurta gibi tokuşturmaz. Sanat bir araya getirir, kuluçka gibi yumurtalar çoğalsın diye en fazla üzerine oturur. Bana ırkçı ve faşist diyemezler. DNA’mda yok bu benim.

 

 

Mustafa Kemal’i severim ama tapmam

Çok abartmamak lazım. Çok da dalkavukluğa gerek yok. Mustafa Kemal çağdaşlık ve bağımsızlıktır. Bağımsızlığın kıymetini bilmeyen insanda davar gibi yaşar hayatı boyunca. Bağımsızlık dünyanın en kıymetli hazinesidir. Mustafa Kemal’e saygı duyarım ama asla tapmam. Benden ne üstünlüğü var ben onu kabul edemem. Bizim gibi bir insan. Mustafa Kemal ne diyor, “Bağımsızlık benim vazgeçilmez karakterimdir” benim için en güzel söz budur. Bağımsızlığın kıymetini bilmeyenler benim için sığırdan farksızdır.

Sinemayla İlgileneceğim

Karadeniz sinemasına el atmam lazım. Yapımcı olabilirim, müziğini yapabilirim, sponsor bulabilirim, doğru insanları bir araya getirmek de olabilir. Biz yapmazsak başkalarının yaptığı sinema beni tatmin etmiyor. Biraz mutlu değilim o anlamda. Müzikte epey yol kat ettik. Ama sinemamız Doğu’da olduğu gibi güçlü değil, hatta hiç yok.