5053873217 [email protected]

Etkin faaliyetleri ile bilinen Küçükçekmece Belediyesi’nde şimdi kış sporları heyecanı var. Slogan ise “Sporda kaybeden yoktur, spor yapan kazanır”!

2005 yılından bu yana Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen kış spor okulları bu yıl da 1000 öğrenciye futbol, basketbol, voleybol, tekvando, karate ve jimnastik olmak üzere 6 farklı kategoride eğitim verecek.

Bu sayede çocuklar ve gençler; çevreden edinilebilecek zararlı alışkanlıklardan uzak tutularak, boş zamanlarını en verimli şekilde spor yaparak geçirme imkânı bulacak. Sporda alt yapıya önem veren, fair play ruhuna uygun sporcular yetişmesi için çalışmalar yürüten, Küçükçekmece Belediyesi’nin yaz ve kış spor okullarından günümüze dek toplamda 23 bin öğrenci yararlandı.

 

SPOR ÇALIŞMALARI 4 AY SÜRECEK

 

21 Ocak 2012 tarihinde başlayacak olan kış spor okullarının kayıtları, 2 Ocak 2012 Pazartesi günü başlayacak. Kayıtlar Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Binası C Kapısından yaptırılacak. Başvuru için gerekli evraklar: 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, sağlık Raporu, ikametgah ve kayıt formunda ilgilisi tarafından onaylanması gereken veli muvafakatnamesi.

Bu branşlarda eğitim görecek tüm öğrencilere Küçükçekmece Belediyesi tarafından eşofman takım, bere ve çanta hediye edilecek. Kış spor okulları 21 Mayıs 2012 tarihinde sona erecek.